We hebben bij Visser Buitenreclame al heel wat klanten mogen begroeten. Mede dankzij hen is onze ervaring gigantisch gegroeid. Ook de wensen van deze opdrachtgevers geven ons de kans om verder te groeien. Zoals u zult zien hebben wij al aardig wat klanten voorzien van een totaalplaatje, van binnen- tot buitenoplossingen. 

timpaan-case-banner

De Timpaan-groep biedt een breed pakket aan diensten binnen het maatschappelijk werkveld van welzijn, kinderopvang, peuterspeelzaalwerk en onderwijs. De verbinding tussen deze werkvelden is iets waar zij constant naar op zoek is. 

actium-case-banner

Actium is een actieve woningcorporatie die werkt aan duurzaam en betaalbaar wonen in leefbare buurten en woonkernen. De organisatie van Actium is ingedeeld in vier sectoren: Klant & Strategie, Vastgoed, Finance & Control en Bedrijfsdiensten.  

alescon-banner-case

Alescon voert voor zes Drentse gemeenten de wet Sociale Werkvoorziening uit. Daarnaast voert Alescon nog een aantal regelingen op het gebied van arbeidsreïntegratie uit. Dit doet Alescon vanuit de visie: Werken leer je door te werken.