Soms heeft u een idee, maar weet u niet hoe u dit moet uitwerken. Is het allemaal wel mogelijk wat ik wil? Past dat allemaal wel? Bestaat dat wel? 

Omdat wij alles in huis hebben, van ontwerp tot en met productie en plaatsing, weten wij precies wat er mogelijk is en wat niet. Is het niet mogelijk? Dan verzinnen we een alternatief of we ontwikkelen zelf een mogelijkheid. 

 

Wat kan ik met een brainstorm verwachten?

brainstormen bij buitenreclame

Een idee
Een goed project begint altijd met een goed idee. Dat idee wordt al vormgegeven in uw hoofd  en heeft geen grenzen. Alles is mogelijk, zolang het een idee is. Een idee komt vaak voort uit een vraagstelling, zoals: hoe kan ik het beste mijn pand bekleden? Hoe kan mijn bedrijf nog beter opvallen? Is het mogelijk mijn zichtbaarheid te vergroten? Het idee is het antwoord op die vragen, maar dat idee roept nog meer vragen op. 

Brainstormen
Tijdens de brainstorm bespreken we uw idee of - als u nog geen idee had - geven we dat vorm. Ook kijken we naar de realiseerbaarheid van het idee en eventueel andere mogelijkheden om een onrealistisch idee realiseerbaar te maken. De brainstorm geeft u inzicht in het idee en zal het idee verbreden en versterken tot een realiseerbaar project.

Uw project
De uitkomst van de brainstorm zal de grondlegging zijn van jouw project. Een realistisch plan of voorstel, waarmee we samen aan de slag kunnen gaan om het project te realiseren. 

 

 

Om tafel met Visser Buitenreclame

 1. Heeft u een idee dat u met ons, onder het genot van een kopje koffie, wilt bespreken?

  Vul dan onderstaand formulier in, wij nemen z.s.m. contact met u op om een afspraak te maken.


  Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.


 2. Contactpersoon(*)
  Vul a.u.b. uw naam in.
 3. E-mailadres(*)
  Vul a.u.b. uw e-mailadres in.
 4. Telefoonnummer(*)
  Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in
 5. Beknopte omschrijving van je idee(*)
  Vul a.u.b. uw bericht in.
 6. Invalid Input

   Waarom Visser Buitenreclame?
check-icon Gegarandeerd kwaliteit
check-icon Alles in huis, 
van ontwerp tot productie en plaatsing
check-icon Erkend Signbedrijf
check-icon Creatief & innoverend